SALATA DE OUA CU RIDICHI SI CEAPA VERDE

15 min

simplu

2 portii

Salata de oua cu ridichi si ceapa verde o fac mai ales dupa Paste, cand am cateva oua fiert in plus si incerc sa le consum intr-un mod simplu si gustos. Pentru pranzul de astazi am facut aceasta delicioasa salata de primavara, cu ingrediente simple, usor de preparat.

Salata de oua cu ridichi si ceapa verde o puteti face la fel cum am preparat-o eu sau o puteti imbogati dupa gust cu salata verde, putina branza feta sau telemea sfaramata, cubulete de sunca presata sau, pentru un plus de aroma, ii puteti adauga si o putin marar proaspat tocat. Alaturi de o felie, doua de paine prajita este minunata, satioasa si pe placul tuturor.

Ingrediente

  • 5 oua fierte
  • 8-10 ridichi
  • 3 cepe verzi
  • 2-3 linguri de masline negre
  • sare dupa gust
  • 2-3 linguri de ulei de masline
  • zeama de la o jumatate de lamaie

Mod de preparare salata de oua cu ridichi si ceapa verde

Curatati ouale, taiati-le pe jumatate si apoi feliati-le. Tocati marunt ceapa verde, feliati ridichile si puneti toate ingredientele intr-un bol, inclusiv maslinele negre.

Sarati dupa gust, adaugati zeama de lamaie si uleiul de masline. Amestecati delicat si salata este gata de mancat. Simplu, nu? Pofta buna!

Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

2 comentarii la “SALATA DE OUA CU RIDICHI SI CEAPA VERDE”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *