SALATA DE ROSII CU OUA SI SOS DE PATRUNJEL

acanta-2013-rosii-gem-208

  Bine v-am regasit!
M-am intors din vacanta plina de energie si cu multe retete noi ,iar in urmatoarea perioada voi fi ceva mai activa pentru ca o sa am mai mult timp liber si o sa va tentez cu multe bunatati.
Sper ca si voi ati petrecut concediul asa cum v-ati dorit si sunteti la fel de relaxati .
Si ma bucur din suflet ca,pe ultima suta de metri, am reusit sa postez reteta pentru provocarea „Dulce Romanie” aflata luna aceasta intr-o casuta tare draga mie,cea a Dianei.
Asadar o salata de rosii,rapid de facut  ,usoara si sanatoasa.

Ingrediente:

  • 3 rosii prunisoare
  • 1 rosie verde
  • 2 oua
  • o mana de crutoane de paine
  • o legatura micuta de patrunjel
  • 5-6 linguri de ulei de masline
  • o lingura de capere 
  • sare si piper proaspat rasnite
Fierbem ouale tari ( in jur de 5 minute) ,le racim,decojim si le taiem rondele .Feliem si ambele tipuri de rosii si le punem intr-un bol.
Cu ajutorul unui blender facem un sos din frunzele de patrunjel,uleiul de masline,sare si piper proaspat macinate,mixand 2-3minute.
Pe un platou asezam feliile de rosii si oua,adaugam deasupra crutoanele de paine,caperele (puse la desarat daca e cazul ) ,saram si piperam dupa gust si condimentam cu sosul de patrunjel.
Srvim imediat.Pofta buna! 

Comentează folosind contul de Facebook

8 comentarii la “SALATA DE ROSII CU OUA SI SOS DE PATRUNJEL”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

X

Rețete asemănătoare