TAGLIATELLE DIN DOVLECEI SI MORCOVI CU SOS DE ROSII

O noua luna ,o noua provocare secreta.Blogul pe care mi l-a incredintat gazda-Monica, este al Ceraselei-Saffron and dates de unde am ales aceasta reteta de tagliatelle din dovlecei si morcovi .Mancaruri raw am mai incercat,pe blog am postat numai retete de duciuri dar promit sa revin si cu alte noutati raw vegan pentru ca imi plac,se prepara rapid si sunt sanatoase .

Ingrediente :

  • 170 g dovlecei tineri
  • 150 g morcovi (doua bucati medii )
  • 200 g rosii (doua rosii )
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri de ulei extravirgin de masline (presat la rece )
  • 5 frunze de busuioc proaspat
  • sare si piper dupa gust
Spalam morcovii si dovleceii,le taiem in jumatate pe lungime si cu ajutorul unui decojitor formam tagliatelle.
Am ales zucchini foarte tineri pentru ca sunt extrem de fragezi si nu au seminte.
Punem tagliatellele din legume intr-un bol,adaugam usturoiul dat pe razatoarea mica,rosiile prin cea mare,uleiul,frunzele de busuioc rupte cu mana,sare si piper dupa gust.
Amestecam bine si servim imediat.
Sunt excelente simple dar merg foarte bine alaturi de o bucata de carne la gratar daca doriti.Pofta buna!

Comentează folosind contul de Facebook

8 comentarii la “TAGLIATELLE DIN DOVLECEI SI MORCOVI CU SOS DE ROSII”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *