Aperitive
Maioneza clasica
Imi place mult maioneza clasica desi o mananc foarte rar, dar merge de minune la aproape orice salata aperitiv si nu numai.
Cand nu am timp sau chef sa prepar varianta clasica, fac in cateva minute maioneza rapida.Pentru salata de boeuf insa ,pe care o fac numai de Craciun sau Revelion ,pregatesc maioneza asa cum m-a invatat mama mea .
Ingrediente :
( pentru 550 g maioneza )
- 2 galbenusuri fierte
- 2 galbenusuri crude
- 450 ml ulei
- o lingura de mustar
- zeama de la o lamaie
- un sfert de lingurita de sare
Mod de preparare pentru reteta de maioneza clasica
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.
COMENTARII