Garnituri / Legume
Tagliatelle din dovlecei si morcovi cu sos de rosii
O noua luna ,o noua provocare secreta.Blogul pe care mi l-a incredintat gazda-Monica, este al Ceraselei-Saffron and dates de unde am ales aceasta reteta de tagliatelle din dovlecei si morcovi .Mancaruri raw am mai incercat, pe blog am postat numai retete de duciuri dar promit sa revin si cu alte noutati raw vegan pentru ca imi plac,se prepara rapid si sunt sanatoase .
Ingrediente:
- 170 g dovlecei tineri
- 150 g morcovi (doua bucati medii )
- 200 g rosii (doua rosii )
- 1 catel de usturoi
- 2 linguri de ulei extravirgin de masline (presat la rece )
- 5 frunze de busuioc proaspat
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare pentru reteta tagliatelle din dovlecei si morcovi cu sos de rosii:
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.
COMENTARII