CARTOFI CU CASCAVAL LA CUPTOR

50 min

simplu

6 portii

Inainte de a face cumparaturi incerc sa consum pe cat posibil din ingredientele ramase prin camara si frigider .Asa am adunat cele necesare pentru o tava de cartofi cu cascaval la cuptor.Este o reteta care se prepara simplu,gustoasa si hranitoare.

 

Ingrediente

  • 1 kg de cartofi
  • 300 g cascaval
  • 200 g bacon afumat
  • 200 ml smantana
  • 1 ceapa
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • sare,piper
  • marar sau patrunjel pentru decor

 

 

Mod de preparare cartofi cu cascaval  la cuptor

Cartofii ii curatam de coaja.ii taiem cubulete si ii punem la fiert pentru 10 minute in apa cu putina sare.
Intr-o tigaie punem 2 linguri de ulei de masline si calim un minut baconul cat sa-si schimbe culoarea apoi adaugam ceapa tocata si mai lasam pana se inmoaie.

Intr-o tava pentru cuptor punem uleiul ramas,cartofii scursi de apa,baconul si ceapa calite,cascavalul dat pe razatoarea mare,smantana,sare si pier dupa gust.

Punem la cuptorul incalzit inainte in jur de 25-30 de minute pana se rumeneste usor.

Servim ca atare sau ca garnitura si presaram marar sau patrunjel pentru decor.Sper sa va tenteze si sa incercati reteta mea de cartofi cu cascaval  la cuptor .Pofta buna!

Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Comentează folosind contul de Facebook

8 comentarii la “CARTOFI CU CASCAVAL LA CUPTOR”

  1. Ce bine arata in poze si ce frumos te tratezi cu afumaturi… Servesc si eu din ultima poza, ca-i decorata frumos cu marar… asta ca sa-mi treaca de pofta… Pupici si week-end placut !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.