Ciorbe / Supe
Ciorba de perisoare. Reteta mamei
Asta este una dintre ciorbele cu care am crescut si o fac destul de des pentru ca ne place mult tuturor. Ciorba de perisoare o fac exact asa cum o face si mama, este cea mai usoara si gustoasa ciorba . Perisoarele sunt moi ,zeama delicioasa iar taitelul de casa o completeaza .
Ingrediente:
- o ceapa mare
- 2 cartofi
- un morcov mare
- jumatate de radacina de telina
- un ardei gras
- 5-6 linguri de ulei
- 2 – 2,5 l apa
- sare
- 600 g carne tocata (porc,vita ,pui, ce doriti )
- 70 g orez
- un ou
- o ceapa mica
- sare si piper
- marar (proaspat sau uscat )
- taitel de casa ( o jumatate de compozitie ),orez sau paste de cumparat
- 400 g rosii cubulete din conserva (sau suc concentrat de rosii )
- zeama de lamaie ,otet sau bors de putina
- verdeata la alegere (eu prefer mararul )
Mod de preparare pentru reteta de ciorba de perisoare:
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.
COMENTARII