Garnituri / Legume

Conopida gratinata. Reteta simpla si rapida

conopida gratinata

Conopida gratinata, reteta simplu si rapid de facut. In plus, e si foarte sanatoasa!

 

Ingrediente:

 

  • 500 g conopida
  • 4-5 linguri ulei extra virgin de masline
  • 100 g cascaval ras
  • 3 linguri parmezan ras
  • 100 g crema de branza (tip Philadelphia)
  • sare si piper

 

Mod de preparare pentru reteta de conopida gratinata:

 

Spalam conopida, o desfacem in buchetele si o punem la fiert in apa cu sare pentru 10-12 minute din momentul in care apa a inceput sa fiarba.

Apoi o scurgem de apa, transferam intr-o tava unsa cu uleiul de masline, presaram sare, punem din loc in loc crema de branza, distribuim cascavalul ras, parmezanul si piperam.

Punem la cuptorul preincalzit 20-25 de minute pana se rumeneste deasupra.

Spor la treaba si pofta buna!

conopida gratinata

 

conopida gratinata

Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.

*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului! 

De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.