TIRAMISU IN CUPE

Poate v-ati dat seama pana acum,sau nu,ca ador tiramisù-ul.L-am preparat pana acum in varianta clasica , cu cirese sau cu nutella,dar niciodata in cupe.Si daca tot m-am hotarat ,am facut-o dupa reteta lui Gordon Ramsay si, cum era de asteptat a fost incredibil de bun.

Ingrediente

  • 250 g mascarpone
  • 1 lingura extract de vanilie
  • 3 linguri de marsala( sau coniac)
  • 120 ml espresso
  • 150 ml smantana pentru frisca
  • 4 linguri de zahar pudra
  • 10 piscoturi
  • 2 cubulete de ciocolata amaruie


Mod de preparare tiramisù in cupe

Prima data preparam cafeaua si o lasam la racit.Intr-un vas amestecam mascarponele cu extractul de vanilie,adaugam apoi pe rand cate o lingura de marsala sau coniac,incorporand bine.
Mixam smantana cu zaharul pudra pana se intareste,iar dupa aceea o adaugam la mascarpone si omogenizam bine.
Pregatim 4 cupe si punem in ele  cate doua piscoturi si jumatate,inmuiate in cafea si cateva linguri din crema de mascarpone .
Radem ciocolata deasupra fiecarei cupe si punem la frigider cateva ore.

Servim rece,e delicios.Pofta buna!

Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Comentează folosind contul de Facebook

46 comentarii la “TIRAMISU IN CUPE”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.