CREMA DE CIOCOLATA CU MASCARPONE

 

Crema de ciocolata cu mascarpone o folosesc des la diverse torturi si prajituri.Este o crema fina si delicioasa,pe placul tuturor,mai ales al celor ce iubesc ciocolata.

Contine doar smantana pentru frisca,ciocolata,mascarpone,este foarte simplu de preparat si o puteti imbogati,in functie de gusturi, cu fructe acrisoare,proaspete sau congelate.

Eu zic s-o incercati,va asigur ca o veti trece pe lista favoritelor 🙂 .

 

Ingrediente

  • 400 ml smantana pentru frisca
  • 350 g ciocolata de menaj (50% cacao)
  • 250 g mascarpone

 

Mod de preparare crema de ciocolata cu mascarpone

Incalziti smantana pentru frisca pana atinge punctul de fierbere .Adaugati ciocolata rupta bucatele si amestecati pana se topeste complet.Lasati-o la rece cateva ore ,apoi mixati-o pana se dubleaza in volum.

crema de ciocolata

Apoi incorporati mascarponele si mixati bine pentru a se omogeniza.

Asta-i tot.Simplu,nu ?

 

Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *