CREMA DE CIOCOLATA CU MASCARPONE

 

Crema de ciocolata cu mascarpone o folosesc des la diverse torturi si prajituri.Este o crema fina si delicioasa,pe placul tuturor,mai ales al celor ce iubesc ciocolata.

Contine doar smantana pentru frisca,ciocolata,mascarpone,este foarte simplu de preparat si o puteti imbogati,in functie de gusturi, cu fructe acrisoare,proaspete sau congelate.

Eu zic s-o incercati,va asigur ca o veti trece pe lista favoritelor 🙂 .

 

Ingrediente

  • 400 ml smantana pentru frisca
  • 350 g ciocolata de menaj (50% cacao)
  • 250 g mascarpone

 

Mod de preparare crema de ciocolata cu mascarpone

Incalziti smantana pentru frisca pana atinge punctul de fierbere .Adaugati ciocolata rupta bucatele si amestecati pana se topeste complet.Lasati-o la rece cateva ore ,apoi mixati-o pana se dubleaza in volum.

crema de ciocolata

Apoi incorporati mascarponele si mixati bine pentru a se omogeniza.

Asta-i tot.Simplu,nu ?

 

Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.