BULETE DE CASCAVAL

bulete de cascaval

30 min

simplu

30-35 portii

  Bulete de cascaval ,o reteta foarte simplu de facut ,gustoasa si satioasa .Buletele sunt excelente servite ca si aperitiv la o masa fesiva sau ca simpla gustare .Pot fi facute si in combinatie cu branza,inlocuind jumatate din compozitia de cascaval cu branza telemea .

Ingrediente

  • 350 g cascaval ras
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 oua mici
  • 3 linguri cu varf de faina
  • o lingurita de praf de copt
  • 2-3 linguri de marar tocat

Mod de preparare bulete de cascaval

Intr-un bol punem cascavalul dat pe razatoarea mica ,ouale ,sarea ,faina,praful de copt si mararul tocat.
Daca folositi si branza si este sarata ,aveti grija la sare.
Amestecam pana omogenizam compozitia care trebuie sa fie lipicioasa ,nu foarte moale din care se pot forma bilute.daca vi se pare prea moale, mai adaugati un pic de faina.
Infainati-va putin mainile si formati bilute un pic mai maricele decat o cireasa,la prajit vor mai creste.
Prajiti buletele in baie de ulei pana se rumenesc frumos si apoi scoateti-le pe sevetele absorbante.
Se servesc calde ,dar si reci sunt destul de bune.Pofta buna!
bulete de cascaval
*

Comentează folosind contul de Facebook

14 comentarii la “BULETE DE CASCAVAL”

    1. La multi ani,Alina ! Nici in zona mea nu se prea gaseste ,dar cand am nevoie il comand la un magazin de fructe si legume.Cateodata imi aduc jumatate fenicul dar asta e,ma multumesc si asa! Te pup .

  1. Vaiiii, ce bunatate!!!! Acum aproape de miezul noptii eu poftesc la buletele tale, mai Floricel :). Arata fantastic de bine. Marar gasiti la Esselunga daca este unde locuiti voi. 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *