CREMA DE MASCARPONE CU NUCA DE COCOS

crema de mascarpone cu nuca de cocos

10 min

simplu

1 portii

 

Crema de mascarpone si cocos este una dintre cremele mele preferate.Este delicata,aromata si se prepara in maxim 10 minute cu tot cu pregatirea ingredientelor.

Puteti folosi crema de mascarpone si nuca de cocos  la umplerea torturilor, prajiturilor,pentru a prepara deserturi la pahar sau pentru a umple piscoturi ori amaretti.

Orice alegere ati face,va asigura ca gustul delicat si aromat al cremei de mascarpone si nuca de cocos,va fi pe gustul tuturor.

 

Ingrediente

  • 250 g mascarpone
  • 450 ml smantana pentru frisca (35 % grasime)
  • 120 g zahar pudra
  • vanilie
  • 100 g nuca de cocos deshidratata

Mod de preparare crema de mascarpone cu nuca de cocos

 

Intr-un bol inalt punem mascarponele,smantana pentru frisca ,zaharul pudra si vanilia.Mixam bine pana cand crema incepe sa prinda consistenta.Dureaza un pic,asadar aveti rabdare si mixati 🙂 .

Dupa aceea,adaugam nuca de cocos deshidratatasi amestecam pentru omogenizare.

crema de mascarpone cu nuca de cocos

Pastrati crema la rece pana in momentul folosirii.

Obtineti in jur de 920 g crema delicioasa cu care puteti umple un blat de tort de 24-26 cm taiat in 3 parti.

Eu am facut-o recent pentru tortul Raffaello (click pentru reteta).

tort Raffaello

 

Alte retete asemanatoare :

Crema de mascarpone (click pentru reteta)

crema de mascarpone cu frisca

Crema de mascarpone si cafea (click pentru reteta)

crema de mascarpone si cafea

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *